Shodno članu 34. Zakona o visokom obrazovanju Pravni fakultet Univerziteta Union u Beogradu organizuje kratke studije o izvršnom pravu.

Program kratkih studija odvijaće se na Pravnom fakultetu Univerziteta Union na adresi Bulevar maršala Tolbuhina 36, Novi Beograd, petkom od 16 do 20 časova i subotom od 10 do 16 časova.

Početak kursa je 6. marta 2020. godine u 16 časova. Program obuhvata fond od oko 150 časova teorijske nastave i identičan fond praktične nastave.

Polaznici kratkih studija dobijaju verifikovani sertifikat koji je priznat u okviru akademskog prosvetnog sistema Republike Srbije.

U realizaciji programa kratkih studija učestvuju profesori pravnih fakulteta, sudije, izvršitelji, advokati, javni beležnici i drugi istaknuti stručnjaci iz oblasti prava.

Cena kursa je 120.000 dinara s tim što je za uplate do 1. marta 2020. godine cena 100.000 dinara. Cena od 100.000 dinara važi i za uplatu dve ili više kotizacija iz iste Kancelarije.

Plaćanje se vrši na račun Fakulteta: 150-1848463-45 (Direktna banka).

Polaznici kratkih studija dobiće i odgovarajuću literaturu.

U zavisnosti od interesovanja planirana je i poseta Centralnoevropskom univerzitetu u Budimpešti i predavanja istaknutih stručnjaka poznavaoca izvršnog prava Evropske unije i
Mađarske.

Detaljan raspored predavanja i tema nalazi se na sajtu Fakulteta www.pravnifakultet.rs kao i sve detaljne informacije.

Raspored

Prijava putem mejla kratke.studije@pravnifakultet.rs

Napomena: po istoj ceni kotizacije može se, u slučaju sprečenosti dolaska, obezbediti literatura kao i tonski zapis sa predavanja sa kojih je polaznik izostao.