PRAVNI FAKULTET UNIVERZITETA UNION U BEOGRADU
O R G A N I Z U J E

 PRIPREMNU NASTAVU ZA POLAGANJE PRAVOSUDNOG ISPITA
1. OKTOBAR 2021. GODINE

KLASIČNA I ONLINE (LIVE STREAM) NASTAVA

PRIRUČNIK ZA PRIPREMU POLAGANJA PRAVOSUDNOG ISPITA

Pripremna nastava za polaganje pravosudnog ispita će početi sa održavanjem od 1. oktobra 2021. godine. Traje tri meseca, sa ukupnim fondom od 180 časova. Predavanja će se odvijati petkom od 16.00 i subotom od 09.00 časova. Petkom će se održavati pet, a subotom deset časova predavanja u trajanju od po 45 minuta, u prostorijama Pravnog fakulteta Univerziteta “Union” u Beogradu, Novi Beograd, Bul. maršala Tolbuhina 36.

Nastava će se realizovati regularno (klasično) u prostorijama fakulteta, a takođe će postojati mogućnost da se nastava prati ONLINE. Sva predavanja se snimaju i polaznicima se omogućava pristup bazi audio-video zapisa (dodatno i godinu dana nakon završetka kursa).

Predavači su:

prof. dr Nebojša Šarkić, prof. dr Bogoljub Milosavljević, prof. dr Nataša Mrvić –Petrović, prof. dr Zdravko Perović, prof. dr Slađana Jovanović, prof. dr Jelena Simić, mr Bojan Stanivuk, Ljubica Milutinović, sudija, Vida Petrović – Škero, sudija, Vesna Čogurić, sudija, dr Miodrag Majić, sudija, Aleksandar Ivanović, sudija, Dragica Saveljić – Nikolić, sudija, Siniša Važić, sudija, Mladen Nikolić, sudija, Tatjana Đurica, sudija, Tatjana Matković-Stefanović, sudija, doc. dr Vladimir Crnjanski, prof. dr Slavko Đorđević, Tatjana Vlaisavljević, sudija i drugi istaknuti stručnjaci iz oblasti prava.

Raspored – predavanja

Detaljnije informacije možete dobiti putem mejla pravosudni@pravnifakultet.rs ili na telefon +381 11 2095 502.


Napomena: 

Molimo vas da redovno pratite internet stranicu Fakulteta, jer je raspored podložan manjim izmenama, o čemu ćemo Vas blagovremeno obaveštavati.

Naknada za pohađanje kursa za polaganje pravosudnog ispita

U CENU KURSA UKLJUČEN JE I PRIRUČNIK ZA PRIPREMU ZA POLAGANJE PRAVOSUDNOG ISPITA (KOMPLET SADRŽI 16 SVEZAKA)

  1. 500 evra, osim za polaznike za koje je propisana druga cena.
  2. 400 evra za studente koji su diplomirali na Pravnom fakultetu Univerziteta UNION u Beogradu i studente koji nisu diplomirali na ovom fakultetu, ali su upisali doktorske studije na njemu.

Svi iznosi se plaćaju u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Postoji mogućnost plaćanja u tri jednake rate.

Ovde možete preuzeti prijavni list:  Prijava i isti možete poslati na pravosudni@pravnifakultet.rs

Plaćanje se vrši na račun Fakulteta: 150-1848463-45 (Direktna banka).

Sledeći seminar održaće se počev od februara 2022. godine.