Poštovane koleginice i kolege,

zbog pogoršanja epidemiološke situacije u našoj zemlji obaveštavamo vas da je doneta odluka da se od ponedeljka 16. novembra svi vidovi nastave (predavanja, vežbe, konsultacije), održavaju online.

Predavanja će se održavati u skladu sa utvrđenim rasporedom http://pravnifakultet.rs/postdiplomci/rasporedi/raspored-predavanja/, a o održavanju konsultacijama bićete naknadno obavešteni, nakon dogovora sa nastavnicima koji ih drže.

Upustva za pristupanje Zoom platformi već ste dobili od IT službe. U slučaju da nemate ta uputstva, molimo vas da se što pre javite Urošu Jovanoviću koji će vaše podatke proslediti IT službi.

Radi zakazivanja dodatnih konsultacija budite slobodni da kontaktirate nastavnike mejlom.

U slučaju da vam je potrebna tehnička podrška za korišćenje internet platforme za online nastavu možete kontaktirati našu IT službu putem telefona 011/2095-591 i 060/077-8-114 ili mejlom na: marko.cenic@pravnifakultet.rs

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi učešća u nastavi možete se obratiti sekretaru Veća za postdiplomske studije, Urošu Jovanoviću (uros.jovanovic@pravnifakultet.rs) ili prodekanici za nauku, Jeleni Jerinić (jelena.jerinic@pravnifakultet.rs)

Srdačan pozdrav,
Uprava Fakulteta