SVEČANOST POVODOM POČETKA NOVE ŠKOLSKE GODINE
1. oktobar 2021. godine u 12 časova

Poštovana/i,

sa izuzetnim zadovoljstvom obaveštavamo vas da će SVEČANOST POVODOM POČETKA NOVE ŠKOLSKE GODINE biti organizovana u petak, 1. oktobra 2021. godine sa početkom u 12 časova, u Velikoj sali Pravnog fakulteta Univerziteta Union u Beogradu (Bulevar maršala Tolbuhina 36, Novi Beograd).

Ove godine, našim novim studentima obratiće se prof. dr Nebojša Šarkić, dekan Pravnog fakulteta Univerziteta Union u Beogradu, prof. dr Jelena Simić, prodekanica za nastavu, Pavle Savić, predsednik Studentskog parlamenta, Nikola Bakić, student četvrte godine osnovnih studija koja će govoriti besedu o Nušiću ali i uvažene kolege i dragi prijatelji našeg Fakulteta, Vida Petrović Škero, predsednica Centra za pravosudna istraživanja CEPRIS i nekadašnja predsednica Vrhovnog suda Srbije i Bojan Kostić, Predsednik Komore javnih izvšitelja Srbije.

Zbog aktuelne epidemiološke situacije izazvane pandemijom COVID19, svečanost povodom početka nove školske godine biće organizovana samo za studente prve godine osnovnih studija, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera, a roditelje i prijatelje naših novih studenata, saradnike i prijatelje našeg Fakulteta, molimo da samo ukoliko su uredno vakcinisani prisustvuju ovoj svečanosti, zato što je to u interesu zaštite zdravlja svih nas. Verujemo da je ovo, imajući u vidu okolnosti, jedina ispravna odluka.

S poštovanjem,
prof. dr Nebojša Šarkić, dekan