Drage koleginice i kolege,

Pozivamo Vas da popunite upitnik za potrebe međunarodnog projekta EUROSTUDENT. U okviru ovog upitnika biće Vam postavljena pitanja u vezi životnog standarda, mobilnosti, perspektive u pogledu zapošljivosti, kao i zadovoljstva studijama. Onlajn verziji upitnika možete pristupiti klikom na link https://upitnik.rcub.bg.ac.rs/index.php/493649?lang=sr-Latn.

Projekat EUROSTUDENT i podaci koji će biti prikupljeni u okviru njega od značaja su jer omogućavaju poređenje studiranja i života studenata u Srbiji sa stanjem u drugim evropskim zemljama. Pored toga, bićemo u prilici da identifikujemo pozitivne i negativne strane studiranja u Srbiji, i na taj način, u skladu sa rezultatima, predložimo neka rešenja ili korake za buduće poboljšanje studentskog statusa.

Za popunjavanje upitnika biće Vam potrebno oko 20 minuta. Molimo Vas da pitanja pažljivo pročitate i odgovorite u skladu sa uputstvom. Odgovori su u potpunosti anonimni – ne postoji mogućnost da znamo ko je popunio anketu, niti da povežemo Vaše odgovore sa Vama.

Prikupljeni podaci biće upotrebljeni isključivo u svrhu istraživanja.

Za sva dodatna pitanja i komentare, možete nam se obratiti putem mejla, na adresu eurostudent@rect.bg.ac.rs.

Srdačan pozdrav,

Predsednik Konferencije univerziteta Srbije (KONUS)
akademik Vladimir Bumbaširević