logo-procredit-bank

 

 

Kako do posla u bankarskom sektoru?

ProCredit banka već godinama unazad pruža priliku diplomcima i studentima završnih godina svih fakulteta da dođu do posla. Reč je o jedinstvenom načinu zapošljavanja koji se odvija kroz ProCredit Entry Programme.

Entry Programme predstavlja uvodni korak u svet odgovornog bankarstva i jedini način na koji ProCredit banka zapošljava kadrove. Reč je o pažljivo koncipiranom programu šestomesečne obuke koji su ProCredit Holding sa sedištem u Frankfurtu i ProCredit banka u Srbiji pokrenuli tokom druge polovine 2010. godine.

Zahvaljujući ovom programu, gotovo 200 mladih iz svih krajeva Srbije je dobilo posao i postalo deo ProCredit tima.

Nakon 19 generacija koje su uspešno završile obuku, konkurs je zvanično otvoren po 20. put – za sve diplomce koji žele da grade karijeru u internacionalnoj kompaniji.

Finansijska analiza, operativni rizici, revizija i bankarsko poslovanje neke su od tema koje se obrađuju tokom šest meseci. Uz to, u okviru obuke se obrađuju i teme vezane za etiku poslovanja, ali i humanističke nauke. Pored teorijskog znanja, koje je svakako značajno, polaznici Programa će steći i dragoceno praktično iskustvo u filijalama i odeljenjima Banke, uz stalni nadzor mentora koji će biti zaduženi za prenošenje znanja i osposobljavanje kandidata za rad. Otvoreni za razmenu mišljenja, mentori prate rad učesnika Entry Programa i sa njima diskutuju o poslovnim strategijama, aktuelnim društvenim temama, pružajući im svojevrstan uvid u celokupan rad institucije i podstičući njihovo kritičko razmišljanje.

Ukoliko želite da gradite karijeru u bankarskom sektoru, prijavite se za ProCredit Entry Programme i iskoristite mogućnosti koje ovaj program nudi!

Više informacija o ProCredit Entry Programme-u možete videti na sajtu ProCredit banke u sekciji ProCredit Entry Programme, a svoju prijavu možete proslediti putem linka.