U ponedeljak 23. marta 2020. godine Fakultet počinje sa održavanjem online predavanja i vežbi, kako bi studentima omogućio kontinuitet u učenju za vreme pandemije virusa COVID-19 i uvođenja vanrednog stanja u Republici Srbiji.

Predavanja će se održavati prema već utvrđenom rasporedu za letnji semestar akademske 2019/2020 godine. Termini za vežbe koje se održavaju u više grupa su korigovani i to možete videti u pozivima za prisustvo koji će vam biti dostavljeni. Ako bude nekih dodatnih promena u terminima održavanja predavanja ili vežbi studenti će biti blagovremeno obavešteni.

Nastava će se održavati putem platforme koju je Fakultet pripremio zbog novonastale situacije. Uputstvo za korišćenje platforme možete naći u prilogu ovog obaveštenja. U slučaju da imate tehničkih problema ili vam je potrebna pomoć u vezi sa korišćenjem platforme, možete se obratiti Marku Ceniću na adresu marko.cenic@pravnifakultet.rs ili na brojeve telefona 011/2095-591 i 060/077-8-114.

Do kraja dana na adrese koje ste dostavili stići će pozivi za prisustvo predavanjima i vežbama, koje ćete koristiti prilikom pristupanja platformi.

Kako bi studenti isprobali platformu i praktično se upoznali sa njenim radnim okruženjem, a u cilju preventivnog rešavanja potencijalnih problema prilikom pristupanja platformi i njenog korišćenja organizovano je testno priključivanje studenata i to po sledećem rasporedu:

22.03.2020. godine

  • I godina – od 9:00 do 10:45 časova
  • II godina – od 11:00 do 12:45 časova
  • III godina – od 13:00 do 14:45 časova
  • IV godina – od 15:00 do 16:45 časova

Testni termini nisu obavezni, ali se preporučuje studentima da se uključe, kako bi se izbegli potencijalni problemi. Takođe se, molimo studente da poštuju date termine po godinama studija. Apsolventi se mogu priključiti u okviru termina koji je dodeljen za studente IV godine studija. Pozivi za testnu sesiju biće poslati studenti na adrese koje su dostavili.

U slučaju bilo kakvih problema prilikom priključivanja na testnu sesiju potrebno je da se javite Marku Ceniću na telefon 060/077-8-114.

Molimo studente koji još uvek nisu dostavili potrebne podatke da to urade danas na adresu online.predavanja@pravnifakultet.rs, kako bi se i njima obezbedio pristup, kako testnoj sesiji, tako i predavanjima i vežbama od početka naredne sedmice.

Uputsvo