Drage studentkinje i studenti,

kao što ste već obavešteni od ponedeljka 23. marta počinjemo za online nastavom na Fakultetu. Predavanja i vežbe će se održavati prema redovnom rasporedu http://pravnifakultet.rs/studije/rasporedi/predavanja/.

Radi zakazivanja konsultacija kontaktirajte nastavnike mejlom (spisak kontakata svih nastavnika dostupan je na http://pravnifakultet.rs/o-fakultetu/nastavni-kadar/nastavni-kadar-main/). To možete učiniti već ove nedelje, pre nego što počne online nastava.

Kako bi vas uključili u sistem online nastave potrebno je da nam najkasnije do petka 20. marta na adresu: online.predavanja@pravnifakultet.rs pošaljete sledeće podatke:
– ime i prezime
– broj indeksa
– godina studija
– email adresa
– Skype korisničko ime
– broj mobilnog telefona.

Uputstvo za korišćenje sistema online nastave biće vam blagovremeno poslato.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi učešća u nastavi možete se obratiti prodekanicama: jelena.simic@pravnifakultet.rs i/ili jelena.jerinic@pravnifakultet.rs.

U slučaju da vam je potrebna tehnička podrška oko korišćenja internet platforme za online nastavu možete kontaktirati našu IT službu putem telefona 060/077-8-114 ili mejlom na: marko.cenic@pravnifakultet.rs

Uprava Fakulteta