Šta ako ti kažemo da ti nudimo priliku da u startu preskočiš nekoliko koraka i započneš svoju karijeru od samog vrha – kao direktor multinacionalne kompanije Adecco Grup!

Adecco Group ambicioznim mladim ljudima kao što si ti nudi jedinstvenu priliku da tokom jednog meseca prošetaju u direktorskim cipelama radeći rame uz rame sa našim regionalnim direktorima, uz svu njihovu podršku. Steći ćeš sjajno teorijsko iskustvo i operativna znanja, što je praksa zahvaljujući kojoj ćeš lansirati svoju karijeru u sam vrh i koja će ti otvoriti brojna vrata korporativnog sveta. Nakon mesec dana programa na nacionalnom nivou dobićeš i platu direktora.

Ako se u tom periodu pokažeš kao pravi lider, u šta ne sumnjamo, nastavićeš praksu u Boothcamp-u gde ćeš se zajedno sa kolegama iz drugih zemalja boriti za najprestižniju poziciju – CEO of the Adecco Group! Još mesec dana provešćeš sa generalnim direktorom Adecco Grupe, Alainom Dehaze-om, i kao dodatnu podršku dobićeš još 15.000€!

Ako je za tebe sasvim prirodno da motivišeš druge, navodiš ih na akciju, da se boriš za svoju viziju i mesto onda si budući lider i idealna osoba za inivijativu CEO for One Month. Uči od lidera današnjice kako bi postao lider budućnosti!

Više informacija kao i sajt za prijave možeš pronaći u tekstu na sledećem linku: http://www.adecco.rs/novosti/postani-ceoforonemonth-prijave-su-otvorene/

Projekat će biti predstavljen na našem fakultetu u februaru. O datumu ćete biti naknadno obavešteni. Studenti zainteresovani za prezentaciju projekta se mogu prijaviti prof. dr Slađani Jovanović na sladjana.jovanovic@pravnifakultet.rs do 5. februara 2020. godine